Sosiale nettverk har blitt en flott blanding av integrert teknologi og menneskelig samhandling.

Facebook, Twitter og YouTube er verktøy som kan brukes til å nå mange mennesker samtidig.  Ved riktig bruk av disse kan man oppnå viktig nettverksbygging og omdømme, samt få markedsført seg til mange potensielle kunder/brukere. Jeg hjelper deg med å lage profil på ulike sosiale medier og – hvis det er ønskelig – ta ansvar for vedlikehold av disse.

Markedsføring i sosiale medier?

Har du noen gang har en venn som inviterer deg til Facebook eller Twitter for å dele en samtale eller bli fan av en side? Det er kraften i sosiale medier i dag; de kan påvirke merkevareverdien av alle større/mindre selskap over hele verden! Og det bare ved å klikke på «Liker».

Strategien for markedsføring i sosiale medier er stort sett som følger: Plassér produktet eller merkevaren foran millioner av brukere. Dette er plattformen der du oppretter og sprer informasjon om virksomheten din for raske resultater. Bortsett fra å informere mange mennesker, kan du kommunisere direkte med kunder og få statistikk over hvem dine tilhengere er. Alt dette gir deg mer kontroll på ditt merkenavn.

Finn fram i sosiale medier

Ettersom det finnes tusenvis av sosiale medie-nettsteder tilgjengelig, kan  det være vanskelig å velge de beste nettstedene som kan skaffe deg den ønskede målgruppen. Jeg er erfaren og vil introdusere deg til de beste sosiale medier som YouTube, Facebook, Twitter, Flickr.com og gi råd om hvordan du kan utnytte mediet og få fordelene.