Kraftig, fleksibelt og brukersentrert

Nettsider utviklet av meg bruker WordPress som publiseringssystem (CMS).  Dette CMS er lett å bruke og lar din bedrift opprettholde kontroll på nettstedet og den elektroniske identiteten. Med mitt webdesign og WordPress, kan du raskt gjøre nødvendige endringer på nettstedet. Dette gjelder både bildebehandling, tekstredigering og andre elementer. Med bare noen få klikk kan du legge til eller slette sider og nyheter. Ved å styre disse aspektene selv, sørger du for en kostnadseffektiv løsning som også oppfyller dine nettbehov.

Enkelt å ta i bruk

WordPress er enkelt å bruke takket være at det er en WYSIWYG (What You See Is What You Get)-editor. Alle som er kjent med Microsoft Word eller annen Windows-programvare kan enkelt bruke WordPress til å opprette eller oppdatere sider, gjennomføre små endringer eller store makeovers med noen få enkle trinn.

Sikkert

WordPress tillater ikke brukere å redigere nettstedet med mindre en autoriseres med brukernavn og passord. Det betyr at kun brukere med riktig tillatelse kan oppdatere nettsiden. Med hjelp av administratorrettigheter kan du angi spesielle tillatelser for forskjellige brukere.

Spar utgifter

Å redigere web-innhold i WordPress er faktisk enklere enn å bruke en tekstbehandler. Du trenger ikke en webmaster eller en tredjeparts leverandør til å redigere eller oppdatere webinnhold. Du kan spare mye når du ikke er avhengig av teknisk support og webdesigner.